VOKSH Oktató, Szervező és Gépjárművezető-képző Kft.

25 éve képezzük a vezetőket

Bemutatkozás

A VOKSH Oktató, Szervező és Gépjárművezető-képző Kft. jogelődje 1990. július 01-én alakult. Fő tevékenységünk a kategóriás képzések és különböző közlekedési szaktanfolyamok szervezése.

A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (korábban: Zala Megyei Munkaügyi Központ) részére tevékenységünk kezdete óta képzünk munkanélkülieket.

Nagykanizsai kirendeltségünket 2000-ben nyitottuk meg, ahol jellemzően kategóriás képzések folynak. Itt már a kezdetektől folytatunk motorkerékpár és segédmotorkerékpár kategóriákban is gépjárművezető képzést.

A társaságunk a közlekedéssel kapcsolatos tanfolyamok szinte teljes keresztmetszetét ajánlja a tanulni vágyóknak, komoly szakmai tapasztalatokra építve, amely mellett korszerű oktatástechnikai berendezésekkel, járművekkel rendelkezünk. A képzési palettánkat folyamatosan bővítjük, törekszünk arra, hogy a legszélesebb hallgatói igényeknek is megfeleljünk. Új képzésként kerültek a szolgáltatásunkba az 561/2006/EK irányelv által szabályozott autóbuszvezetők és tehergépkocsi-vezetők szaktanfolyami képzései, valamint a vállalkozói tanfolyamok.

A közelmúlt változásait hozta az alapjaiban átdolgozott modulrendszerű új OKJ is. Több közlekedési szakképesítés vizsgaszervezési jogának elnyerésére sikerrel pályáztunk.

Társaságunk nyitott az újdonságokra, újításokra, amelyek bevezetésével mindig az élen járt. Úgy gondoljuk ezek a fő alapjai a korszerű, magas színvonalú oktatási tevékenységünknek, amelyet intézmény-akkreditációnkon illetve tanúsított minőségirányítási rendszerünkön keresztül külső felügyeleti szervek is elismernek.

Nyilvántartási szám: 20-0214—05

Felnőttképzési engedélyszám: E-000883/2014

Adatkezelési tájékoztató letöltése

Felnőttképzési engedély szám: E-000883/2014

Intézmény akkreditációs lajstromszám: 0448